Winter Helheim is het winterbier van Enigma.
Het is een massief, 12% donker bier in quadrupelstijl, gebrouwen met een sterk gistende Belgische gist. Om de smaak en het aroma van het bier nog verder te versterken, is het bier gelagerd op eikenhoutsnippers
"Patience" is een heftige imperiale stout, die 18 maanden door Jim Beam bourbon vaten heeft gelegen.
De rijping heeft het bier zowel afgerond als een complex smaak- en aromabeeld gegeven, met hints van chocoladetruffels, cacao, vanille, koffie en karam
Gebrouwen met handgeselecteerde Riwaka en Nelson hops uit Nieuw Zeeland. Fruitig, druiven, kruisbes, citrus en een groen randje. Mooie DIPA. 3.98 op Untappd!
Het tijdperk van een nieuwe koning breekt aan. Lang leve koning Rufus, de gerstewijn die oppermachtig is met een indrukwekkende alcoholpercentage van 15,6%. Terwijl u uw eerste slok neemt, wordt u begroet door een symfonie van moutige zoetheid, donker fru
1 jaar gerijpt in een American Rye Whisky vat. Gebrouwen en verzorgd bij Bere a la Cluj. Veel drop en whisky. Boozy as fuck. Ja, dit kan mij wel bekoren. 4.39 UNTAPPD
Deze porter heeft een rijke smaak van de donkere moutsoorten die gebruikt werden bij het brouwen. Daarnaast een toets van toffee en karamel. Met een snuf lactose om een romig mondgevoel te creëren.
Sinds Frontaal de Piece of Cake reeks begon, wilden ze al wat speciaals doen. Zo kwam er een barrel aged versie. Tonen van spekkoek, specerijen, donkerrood fruit. Dit bier heeft gerijpt in port-, rye whiksy en all-grain whisky vaten. 4.22 op Untappd!
Imperial Stout met hazelnoten en cacaonibs. Blend van Rittenhouse Rye Whiskey, Buffalo Trace en Willett Bourbon vaten. Complex en gelaagd. 4.25 op Untappd!
Diepdonkere stout met complexe smaaklagen van onder andere espresso en chocolade, dankzij de geroosterde mouten. Dit bier heeft liggen rijpen op rumvaten, die er een extra dimensie van gebrande suiker aan toevoegen. 4.14 op Untappd!
Collab met het Sloveense Reservoir Dogs. Zachte, maar krachtige Imperial Porter, die in bourbonvaten heeft mogen rijpen, maar liefst 14 maanden lang. Daardoor krijgt het bier een extra laag van vanille en houttonen. 4.11 op Untappd!
Een jaar geleden brouwde Kees een stout met kaneel, die doet denken aan koffiebroodjes. Dat bier verdween in bourbonvaten en nu is het er. Tonen van kaneel, chocolade, vanille en eik.
Deze Mexicake heeft tonen van chocolade, kaneel, vanille, karamel en mokka. Na zes maanden rusten in Oloroso barrels heeft deze zwarte ziel rijke tonen van sherry en rozijnen opgepikt. 4.1 op Untappd!
HET BIER, voorheen bekend als Yellowbelly. Collab met Omnipollo. Deze samenwerking staat inmiddels bekend als niet alleen een kneiter van een stout met pinda tonen, maar ook als vloeibaar verzet tegen racisme en haat en om een open blik te vieren. Proost!
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.