Een 13% Baltic Porter gebrouwen in triple mash (dat betekent een brouwproces van anderhalve dag), in samenwerking met brouwerij Moersleutel. Zonder toevoegingen. 4.09 UNTAPPD
15 maanden gerijpt op bourbonvaten.
Verwacht een rijke smaak van ahornsiroop. Het is bijna alsof je pannenkoeken bij deze stout zou kunnen serveren, maar we raden hem ook aan bij desserts,
ijs of puur. In een toffe koker, om cadeau te geven. 4.41 UNTAPP
Imperial stout met enorme hoeveelheden gerst en tarwe. Bevat cacao uit Nortico in Costa Rica, die gefermenteerd en geroosterd zijn voor deze op bourbonvaten gerijpte stout. In een mooie koker om cadeau te geven. 4.42 UNTAPPD
Zalvend maar niet te zwaar, een fantastisch karakter staat centraal in deze stout ter ere van het 27-jarig jubileum van de brouwerij. Adem de crème brûlée-aroma's diep in en geniet van deze betoverende drinkbare viering! 4.42 UNTAPPD
Duik diep in de smaken van vroeger: Imperial Pastry Stout, een ware duikboot vol plezier. 10-JARIG JUBILEUMSERIE: 10 Bieren, 10 Momenten die Geschiedenis Schreven.
Authentieke mijlpalen die de brouwerij vooruit hebben geholpen en Baskenland hebben gema
Imperial stout op basis van vanillebonen uit Madagaskar en in huis geroosterde kokosnoot.
Een bier van Nederlandse bodem met een Amerikaans tintje. The Hollows is namelijk van Jason, de voormalig brouwer van Orpheus Brewing. Orpheus Brewing was een ge
De 1850 Imperial Stout is een krachtige en gelaagde samenwerking met Panimoyhtiö Tuju, geïnspireerd op de klassieke Export Porter 1750. Een rijke stout vol chocolade, koffie en geroosterde tonen – voor de echte liefhebber.
Een Imperial Stout die 24 maanden heeft gerijpt in bourbonvaten en vervolgens is doordrenkt met handgeroosterde pecannoten, cacaonibs en ahornsiroop. 30blg 4.12 UNTAPPD
Kokosnoot, koffie en... gerstewijn?
Gebrouwen met ambachtelijke koffie uit Ethiopië, verwerkt met anaërobe fermentatie voor unieke tonen van bosbes, framboos en gummibeer. 4.04 UNTAPPD
Van tijd tot tijd neemt Mad Scientist risico's en verlaten ze de comfortzone van noten, vanille en zoete specerijen om eens wat onzin te proberen. In dit geval kwam de motivatie voort uit culinaire ervaringen waarbij rozemarijn, cacao en zout al lang vrie
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.