Na NAST RIFF en MEAN RIFF presenteren we je STONE COLD RIFF Imperial Stout With Peanuts, Cocoa & Vanilla in samenwerking met vrienden van THIRD MOON, Canada
Imperial Baltic Porter gebrouwen met maar liefst 9 moutsoorten, voor een fijne body, complexiteit en verwarmend karakter. Om daar een extra dimensie aan toe te voegen mocht dit bier een half jaar op PX-vaten rijpen. Het ideale bier om eens voor te gaan zi
Baltic Porter, 26 maanden gerijpt in 1 bourbonvat en 2 barriques, 20 jaar gevuld met Grand Cru Bordeaux en daarna 5 jaar met Franse whisky. Afgerond met chocolade, vanille en gezouten karamel. 4.22 UNTAPPD
Stout gerijpt op een Cognacvat gerijpt met cacao en vanille Imperial Stout. 4.22 UNTAPPD
Cognac en choco op de voorgrond, hints van sinaasappeljam en gekonfijt, Marsala, fruit in siroop, veel chocolade (puur, puur met sinaasappelschil, cacao), vani
Donker roodbruine kleur. Een stevige, romige en crèmekleurige schuimkraag. De geur van geroosterde mout, karamel en de zoete fruitigheid van de alcohol geven dit bier het perfecte aroma. Smaken van karamel, zoete fruitigheid en een aangename bitterheid vo
Een heerlijke imperial stout met amandelcakegebak, gemaakt in samenwerking met Pulpit Rock Brewing Co. uit Iowa. Een mix van op vat gerijpte stouts vormt de basis van bourbon en eikenhout voor een ware ode aan geroosterde amandelen, zoete vanille en de be
Off the Rack Australian Dark Rum 2022 bevat de robuuste, geroosterde mout- en koffietonen van onze imperial stout, elegant verzacht door de karamel- en vanilletoetsen van in rum gedrenkt eikenhout. Evenwichtig maar complex, de delicate essentie van kruide
Maak kennis met North Sea Porter – een gedurfde variant op de klassieke London Black Porter van Anspach & Hobday. We hebben hem volgestopt met mozaïekhop, de donkere mout bewerkt en er een decoctiemash aan toegevoegd. Gebalanceerd door een zuiver gistarom
Naranja levert een heldere explosie van pittige sinaasappel, omhuld met rijke geroosterde cacao en zachte vanille - als een vloeibaar dessert, of het nu cake of koekje is, de keuze is aan jou. 14 maanden gerijpt in bourbonvaten, heeft het een diepe warmte
Imperial Stout, 18 maanden gerijpt op eikenhouten vaten, afkomstig uit een ultra-limited edition van een uitzonderlijke bourbon van een gerenommeerde distilleerderij in Kentucky. Zoete en kruidige tonen.
De Colher is een stout met een zijdezachte, chocoladeachtige basis die in deze versie wordt versterkt door royale hoeveelheden hazelnoot, fleur de sel en karamel. Een dessertbier met een gematigd alcoholpercentage dat verrast door zijn opvallende delicate
De Struisse worstelt, maar in het schooltje in Oost Vleteren liggen nog genoeg mooie bieren te rijpen. Samenwerking met brouwerij de Meester. Blend van 50% Douze (Brouwerij De Meester en 50% Pannepot (De Struise Brouwers). Naar een idee van Bart Vanpoucke
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.