De beroemde Silver series is er weer, nu in samenwerking met Pohjala. Imperial porter gebrouwen met Ancho en Chipotle chilis, cacaopasta en cacaonibs. Geïnspireerd door de Maya-drank op basis van warme chocolademelk. 18 maanden gerijpt in Buffalo Trace bo
Soms heb je iets gewaagds nodig, met veel impact. Als een sloopkogel. Met een basis van 200 kilo perfect geroosterde kokosvlokken. De kokosnoot is gecombineerd met een blend van twee koffiesoorten van verschillende origine: espressobonen uit Costa Rica en
Voor dit bier is tijdens het brouwproces minstens 10 keer grote hoeveelheden karamel gebruikt. Diepe smaaklaag met 6 verschillende karamelmouten, echte karamel, emmers melasse en een vleugje vanille en cassonadesuiker. Tanzaniaanse cacaonibs toegevoegd om
Weet je nog, toen Funky Fluid en Moersleutel vorig jaar een tompouce stout brouwden? Nou, een deel daarvan verdween in bourbonvaten. En het resultaat proef je met deze BA variant! 4.14 op Untappd!
De klapperrrrr van de week! Samen met Dugges brouwden de banketbrouwers van Omnipollo een weelderige en luxe stout vol smaken van cheesecake met blauwe bessen. En dat rijpte op twee typen vaten voor meer complexiteit en een verwarmende afdronk. 4.42 op Un
Tot de rand gevuld en nog iets meer dan dat zelfs. Complexe smaken van esdoorn, kokosnoot, vanille en ahornsiroop. Samenwerking tussen Ārpus en Nerdbrewing. 4.18 UNTAPPD
De Lervig Rackhouse serie is terug met een nieuwe update. Een samenwerking met de grote Põhjala vertelt het vervolgverhaal van onze de gedeelde geschiedenis in ambachtelijk brouwen. Deze imperial stout rijpt gedurende 18 maanden in een mix van Finse rogge
In 2022 was de Algorithm Pt.1 binnen enkele seconde uitverkocht. In 2023, ging Pt. 2 ook als zoete broodjes. Nu in 2024, presenteren we het slotstuk van onze blockbuster barrel-aged Imperial Stout trilogy: The algorithm III. Part I ontdekte tijd en ruimte
Een unieke blend van Belgische Strong Ale en Calvados onthult diepgaande appel- en gedroogde fruitsmaken, versterkt door een rijke body en warme afdronk. Houtinvloeden en vanilletonen voegen complexiteit toe, terwijl een subtiele eikenhint zorgt voor een
Maiden is het jubileums bier van Siren, een mix van gerstewijn gerijpt in een groot aantal vaten, afkomstig van de beste wijn- en gedistilleerde producenten wereldwijd. De vintage van elk jaar is uniek, dus bezoek onze website voor meer informatie over he
Breakfaststout met zachtzoete Tahitiaanse vanille, deze door vanillegranola laten circuleren en dit meesterwerk afsluiten met een levendige combinatie van bosbessen, frambozen en aardbeien!. 4.34 UNTAPPD
Bourbon Barrel-Aged Imperial Chocolate Stout samenwerking met Weathered Souls Brewing • 14,3% ABV • Grijp dit gouden ticket en rijd met Form Five door rivieren van zoete melkchocolade naar een decadente donkere chocoladetunnel van Ecuadoraanse en Filippij
Robuuste gebakjestout van 13%, een mix van cashewnoten, rozijnen, een vleugje chocolade en dadels, bij elkaar gehouden door de rijkdom van kleverige pindakaas. Een vrij lichtgekleurde stout, met veel smaaklagen om te ontdekken. Met deze powerbar kun je ze
Vier van onze favoriete banketbakkersbonen in één biertje. De beste vanille-, koffie-, chocolade- en tonkavariëteiten zijn geselecteerd om u deze echte traktatie te bieden.
Het basisbier bevat rogge, spelt, gerst en tarwe voor een vol en soepel mondgev
A Stout Collab made in Heaven! Brouwerij Kees ging een samenwerking aan met de legendarische brouwerij Pühaste uit Tartu, Estland. Geinspireerd door Pühaste’s Patt, wat in Estland “zonde” betekent, hebben we samen een dikke vette stout gebrouwen. Bij de e
This train is bound for glory! Zoetig, wordt plakkerig, licht chocolade, wat kersen, volmondig. Redelijk moutbitter. Beetje hoppig. Tja of je wil of niet…. Het is gewoon lekker!
Een gedurfde mix van stout en barleywine, verrijkt met kastanjes. Diepgaande aardsheid ontmoet geroosterde tonen, terwijl de kastanjes een subtiele zoetheid en nootachtig karakter toevoegen. Een uitgebalanceerde harmonie van complexe smaken, van gerooster
Kers & Taart is de eerste in de serie van 4 speciale BA bieren speciaal voor het 20-jarig jubileum van Brouwerij de Molen. Kers & Pie is een op vat gerijpte gebakjesstout met zuur kersensap. Het bier biedt aroma's van marsepein, amareenkersen, cacao, vani
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.