Robijnrode quadrupel van 11%, geïnspireerd op worteltaart. Verwarmende kruiden zoals kaneel en gember vermengen zich met zoete karamel en een rijke moutbasis. Zeldzame vanille uit de Comoren zorgt voor een luxueuze en feestelijke touch. Winter in een glas
Naranja levert een heldere explosie van pittige sinaasappel, omhuld met rijke geroosterde cacao en zachte vanille - als een vloeibaar dessert, of het nu cake of koekje is, de keuze is aan jou. 14 maanden gerijpt in bourbonvaten, heeft het een diepe warmte
Kairos is de nieuwste creatie uit de samenwerking tussen Moersleutel en La Débauche.
Deze blend van Baltic Porter en Imperial Stout is gerijpt in zorgvuldig geselecteerde vaten voor calvados, cognac, geturfde whisky en koffielikeur van beide brouwerije
Zwart als een poolnacht, bekroond met mokka-roomschuim – Santa's Fuel is onze jaarlijkse Motor Oil-feestspecial, gebrouwen om rustig van te nippen en in het beste gezelschap. De editie van dit jaar bevat uitzonderlijke Comorese vanille, gemengd in een dik
Samenwerking tussen Arpus en Lervig: een decadente Imperial Pastry Stout met banaan en pindakaas. Rijk en vol van smaak, met romige tonen van rijpe banaan. 4.07 UNTAPPD
Imperial Stout, 18 maanden gerijpt op eikenhouten vaten, afkomstig uit een ultra-limited edition van een uitzonderlijke bourbon van een gerenommeerde distilleerderij in Kentucky. Zoete en kruidige tonen.
De Colher is een stout met een zijdezachte, chocoladeachtige basis die in deze versie wordt versterkt door royale hoeveelheden hazelnoot, fleur de sel en karamel. Een dessertbier met een gematigd alcoholpercentage dat verrast door zijn opvallende delicate
De Struisse worstelt, maar in het schooltje in Oost Vleteren liggen nog genoeg mooie bieren te rijpen. Samenwerking met brouwerij de Meester. Blend van 50% Douze (Brouwerij De Meester en 50% Pannepot (De Struise Brouwers). Naar een idee van Bart Vanpoucke
Deze stout met chocolade verwarmt je van binnen door het gebruik van Capsaïcine-elixer om de pittigheid perfect te krijgen. Capsaïcine is de actieve stof in chilipepers die hen hun karakteristieke pittigheid geeft. Het staat wetenschappelijk bekend als 8-
Deze krachtige stout, 12 maanden gerijpt in ahornsiroopvaten die ooit bourbon bevatten, combineert de zoetheid van het Noorden met de warmte van het Zuiden. Rijke tonen van fudge, ahornsiroop en geroosterde pecannoten voeren de boventoon. Hij is aanvankel
Verwacht wat aardbeientonen, wat vanille van het hout en veel alcohol. Dit zal veranderen naarmate het rijpt en mogelijk op gerstewijn lijken. Oorspronkelijk gebrouwen om het alcoholpercentage van een zwak bier te ver
Tijdens de fermentatie hebben we pure zure kers toegevoegd voor een extra smaaklaagje en complexiteit.
16 maanden gerijpt in Woodford Reserve bourbonvaten, waar ook rum uit Martinique heeft gerijpt.
Pistache en chocolade zijn een fantastische combinatie. De zoete en hartige tonen van de pistache combineren prachtig met de rijke, bittere en romige textuur van chocolade. Dus deden we waar we goed in zijn: de Dubai chocoladereep in bierstijl maken. Een
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.