Ferme body en een marmelade-achtige nasmaak. Een vleugje chocoladerogge, ambermout en een vleugje karamelmout voegen diepte toe. Engelse gist, eigenlijk het Moersleutel IPA-gist, werd kouder gefermenteerd om een aantal interessante abrikozenesters te in
Gelaagd en vol diepte, net als het klassieke Opera Cake-dessert. Gebouwd op een gedurfde, geroosterde basis, een combinatie van twee verschillende koffies: Matubu Espresso voor een diepe, geroosterde rijkdom en Danilo Salazar Keen voor een heldere, fruiti
Rijke stout met smaken van pecannoten, esdoorn en koffie. Ze gebruikten Ethiopische koffie met lichte branding om de pecannoten en esdoornsiroop te laten schitteren. 4.31 op Untappd
Deze Fruited Smoothie Sour combineert Kiwi, Aardbei en banaan om slechts één van de vele hoofden van dit monster te vormen. Houd je ogen open voor nog meer smaakcombinaties. 4.39 UNTAPPD
Genuanceerde smaak met zoetheid en duidelijke bitterheid, hints van vat, abrikozenjam, peper, gedroogde vijgen, honing, noten en bittere sinaasappel. Serveer op 12-14°C of als pairing bij oude harde kazen.
Indrukwekkende smaakintensiteit en body voor een donker bier met 8% alcohol. Smaken van koffie, leer, hout. Droog, bitter. Langdurige, zwarte moutbitterheid, ook in de nasmaak, maar zeer aangenaam!
De Zweedse brouwerij Narke is al jaren de icoon van Borefts bierfestival in Bodegraven. Genuanceerde, moutige, geroosterde smaak met een lichte zoetheid, hints van roggebrood, honing, gedroogd fruit, noten, koffie, zoethout, jeneverbes en dennennaalden. S
De Zweedse brouwerij Narke is al jaren de icoon van Borefts bierfestival in Bodegraven. Porter met Den- en sparrenscheuten (-afgesneden), hemlockspar, alwood, berkenbladeren en bos honing.
Bloem heeft 27 maanden gerijpt op een enkel fino Sherry vat. Deze vaten worden normaal gebruikt voor Jubel, maar voor dit bier hebben ze hun basis blonde bier op dit vat gelegd om juist de expressie van het vat en de sherry flor naar voren te brengen.
Bries is gemaakt met duindoornbessen van Fruitproeverij Zandberg. De hele takken met bessen eraan hebben 1 maand gemacereerd in een jaar oud bier. Deze maceratie is geblend met een houtgerijpt wild bier van bijna 2 jaar oud waar ook duindoornbessen op heb
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.