Dit is een spin-off van het populairste Moersleutel bier, Crank the Juice. Gehopt met sabro (kokos, muntachtig, bloemig, romig) in plaats van mozaïekhop, wat het frisser maakt, perfect om de lente te vieren.
Een sappige, levendige TIPA met extra diepte en complexiteit. Vol met fruit zoals abrikoos, nectar en perzik. Oh, en het is ook nog eens drie keer gemaischt. Deze wil je zelf proeven.
De Moersleutel is trots. Na uitgebreid experimenteren is een non-alcoholische stout gebrouwen die echt Moersleutel waardig is. Natuurlijk ontbreekt een geliefde dosis gerst, rogge, tarwe en hop niet, wat zorgt voor een volle body en intense smaak. Alle sm
Wat is er lekkerder dan witte chocolade en gezouten karamel? Precies, het is perfectie – en de hoofdmoot van dit bier. Cheese Cake Pastry Stout is gebrouwen met 35% karamelmout en zout om gezouten karamelgenot te creëren! Gecombineerd met zachte witte cho
Kokosnoot, koffie en... gerstewijn?
Gebrouwen met ambachtelijke koffie uit Ethiopië, verwerkt met anaërobe fermentatie voor unieke tonen van bosbes, framboos en gummibeer. 4.04 UNTAPPD
Gebrouwen met Vermont Ale-gist. Geïnspireerd door de iconische bieren van The Alchemist, brengt deze giststam zachte tonen van perzik, abrikoos en citrus. Blender is waar de West Coast IPA-stijl New England ontmoet. Geniet van harsachtig dennenhout uit Co
Boom: Krush, Sabro en Mosaic hop – elk gebruikt als T90, Cryo en HyperBoost HopOil. Deze combinatie geeft Pencil zijn volle tropische karakter. Heldere guavetonen van Krush, romige kokos en vanille van een uitstekende batch Sabro, en die onmiskenbare Mosa
Ze hebben Papoea-Nieuw-Guinea vanille toegevoegd, voor een romige fudge toon. Alles smelt samen in lagen van zoet deeg en donker fruit, wat zorgt voor die perfecte bakkerij-stijl traktatie. Proost!
Ferme body en een marmelade-achtige nasmaak. Een vleugje chocoladerogge, ambermout en een vleugje karamelmout voegen diepte toe. Engelse gist, eigenlijk het Moersleutel IPA-gist, werd kouder gefermenteerd om een aantal interessante abrikozenesters te in
Gelaagd en vol diepte, net als het klassieke Opera Cake-dessert. Gebouwd op een gedurfde, geroosterde basis, een combinatie van twee verschillende koffies: Matubu Espresso voor een diepe, geroosterde rijkdom en Danilo Salazar Keen voor een heldere, fruiti
Rijke stout met smaken van pecannoten, esdoorn en koffie. Ze gebruikten Ethiopische koffie met lichte branding om de pecannoten en esdoornsiroop te laten schitteren. 4.31 op Untappd
Deze Fruited Smoothie Sour combineert Kiwi, Aardbei en banaan om slechts één van de vele hoofden van dit monster te vormen. Houd je ogen open voor nog meer smaakcombinaties. 4.39 UNTAPPD
Genuanceerde smaak met zoetheid en duidelijke bitterheid, hints van vat, abrikozenjam, peper, gedroogde vijgen, honing, noten en bittere sinaasappel. Serveer op 12-14°C of als pairing bij oude harde kazen.
Indrukwekkende smaakintensiteit en body voor een donker bier met 8% alcohol. Smaken van koffie, leer, hout. Droog, bitter. Langdurige, zwarte moutbitterheid, ook in de nasmaak, maar zeer aangenaam!
De Zweedse brouwerij Narke is al jaren de icoon van Borefts bierfestival in Bodegraven. Genuanceerde, moutige, geroosterde smaak met een lichte zoetheid, hints van roggebrood, honing, gedroogd fruit, noten, koffie, zoethout, jeneverbes en dennennaalden. S
De Zweedse brouwerij Narke is al jaren de icoon van Borefts bierfestival in Bodegraven. Porter met Den- en sparrenscheuten (-afgesneden), hemlockspar, alwood, berkenbladeren en bos honing.
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.