Deze stout met chocolade verwarmt je van binnen door het gebruik van Capsaïcine-elixer om de pittigheid perfect te krijgen. Capsaïcine is de actieve stof in chilipepers die hen hun karakteristieke pittigheid geeft. Het staat wetenschappelijk bekend als 8-
Deze krachtige stout, 12 maanden gerijpt in ahornsiroopvaten die ooit bourbon bevatten, combineert de zoetheid van het Noorden met de warmte van het Zuiden. Rijke tonen van fudge, ahornsiroop en geroosterde pecannoten voeren de boventoon. Hij is aanvankel
Verwacht wat aardbeientonen, wat vanille van het hout en veel alcohol. Dit zal veranderen naarmate het rijpt en mogelijk op gerstewijn lijken. Oorspronkelijk gebrouwen om het alcoholpercentage van een zwak bier te ver
Tijdens de fermentatie hebben we pure zure kers toegevoegd voor een extra smaaklaagje en complexiteit.
16 maanden gerijpt in Woodford Reserve bourbonvaten, waar ook rum uit Martinique heeft gerijpt.
Pistache en chocolade zijn een fantastische combinatie. De zoete en hartige tonen van de pistache combineren prachtig met de rijke, bittere en romige textuur van chocolade. Dus deden we waar we goed in zijn: de Dubai chocoladereep in bierstijl maken. Een
Barley Wine, 30 maanden gerijpt in een Woodford Double Oaked bourbonvat. Dit speciale vat zit boordevol tonen van karamel, gedroogd fruit en marshmallows.
Jaarlijks terugkerende stout gerijpt op whiskyvaten van Kilchoman (Islay) — wat resulteert in een krachtige whisky-invloed, rook- en turftonen, en een indrukwekkend alcoholpercentage. Het aroma opent met pure chocolade, espresso, geroosterde mout, gevolgd
Ontdek Kaartkijker, de mysterieuze meeuw die de kunst van het kaartspel beheerst. In een levendig café doordrenkt met de zoete geur van mout en gezelligheid fladdert Kaartkijker behendig tussen de spelers door. Ze betovert je met haar amberbruine ogen en
Onderdeel van een eenmalige batch van de 12 Year, gebrouwen met lokale Ghost Naga-pepers. Vier verschillende chilipepers maakten deel uit van deze vierjarige serie.
Een rijk, volmondig winterbier met zachte tonen van geroosterde kastanje en zachte vanille voor een seizoensgebonden afdronk. Verwacht lagen biscuit, karamel en milde kruiden, met een vleugje aardse bitterheid voor de balans. Troostend, lichtzoet en perfe
Beest van een stout. Gebrouwen met 5 verschillende moutsoorten, met toevoegingen van lactose, cacao, koffie, demerara suiker, kaneel, vanille en een flinke dot pepertjes.
Imperial stout met enorme hoeveelheden gerst en tarwe, die resulteren in chocolade, karamel smaken en een stevige body.. Het is als een dessert in blik, waar je geen lepel voor nodig hebt. Schenk het in een mooi glas en geniet van de heerlijke kleur, geur
Een krachtige, gebakjestout die je doet dromen van koekjesdeeg, met vanille, karamel, geroosterd bier en rijke mout, omhuld met donker genot. Neem er een slokje van, het is een decadente schat. Gerijpt op bourbonvaten. Het blik komt in een mooie cadeauver
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.