Keer het blikje om om te mixen. Dit bier bevat veel hulpstoffen die in het blikje kunnen bezinken! Laat het blikje na het mixen een paar minuten rusten om schuimvorming te voorkomen.
This is our classic Phi reimagined with a tropical, smoky twist: smoked mango, peach & pineapple!
Bright acidity, juicy fruit, and a subtle smokiness that lingers beautifully.
We’ve taken the nostalgic taste of cherry cola and given it a Vault City twist. Juicy, refreshing cherry and zingy caramel-cola meets our mixed fermentation base beer, topped off with a big scoop of smooth vanilla ice cream.
This modern take on a traditional Lichtenhainer is an evolution of our mixed fermentation golden sour ale, now brewed with beech-smoked malt, smoked salt and lemon salt, then conditioned on fresh Scottish fruit, juicy honeyberries and tart tayberries. The
RYGR's gemberbier bevat echte gember, wat niet vanzelfsprekend is in dit genre. Een verfrissend drankje dat even geschikt is voor witteboordencriminelen, feestbeesten, deelnemers aan de harde school van het leven, als voor goedgelovige dwazen. Maar bovena
Oude Geuze Boon is een monument van smaak, een blend van milde 18 maanden oude lambiek en sterk 3 jaar oud bier en een zeer jonge lambiek. Gerijpt op eikenhouten vaten. Na enkele maanden rijping op fles ontwikkelt de geuze zijn delicate smaak.
Orange wine characteristics yield to old-world aromatics, while familiar hop notes offer supporting complexity.
This is the first in a new series of beers that explores beyond the new normal. Back in 2016, we helped change expectations in hoppy beer by w
This refreshingly zesty dry-hopped AF sour was brewed with our pals at We Can Be Friends as a follow-up to our OG Cloudy Krush - for all the flavour and none of the hangovers.
Bursting with bright, citrus notes and juicy berry character, we conditioned
Geïnspireerd door klassieke Vlaams Rood bieren, is Doom Witch blended sour: een combinatie van 80% 'jong' bier en ongeveer 20% 'gerijpt' bier, dat meer dan een jaar in rode wijnvaten heeft gezeten. De combinatie van oude en jonge bieren heeft geresulteerd
Biologische verse haver wordt gemengd met zoete melksuiker – het resultaat is een drankje met een volle, romige body en een frisse frambozensmaak. De afdronk is lichtzuur met frambozen en een makkelijke drinkbaarheid, perfect voor een zonnige dag.
Draai het blikje om om te mixen. Dit bier bevat veel hulpstoffen die in het blikje kunnen bezinken! Laat het blikje na het mixen een paar minuten rusten om schuimvorming te voorkomen.
Deze Franse brouwerij was één van de verborgen parels op het laatste Borefts Bierfestival. Bier van inheemse gisting, dat 6 maanden in eikenhouten vaten in de kelders van de brouwerij wordt gefermenteerd en gerijpt en vervolgens wordt geweekt met verse vl
This super refreshing session sour blends sweet pear, zesty lemon, and exotic lychee with our mixed fermentation base for the ultimate summer refresher. A subtle infusion of rose petals add a delicate floral edge, creating something beautifully balanced,
Een imperial sour, 12 maanden gerijpt in onze Pinot Noir-vaten, tot slot verrijkt met verse clementines en jasmijnthee. De bloemige en pittige tonen, gecombineerd met de lagen eikenhout, creëren een buitengewoon bier.
Gemaakt samen met goede vriend Austin van Humble Forager. Gose met gerookte beukenhoutmout, zeezout, perzikthee, wilde bloemenhoning en geconditioneerd op perziken. Verwacht smaken van zure en rokerige gegrilde perzik, een lichte tannineachtige zwarte the
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.