Onze favoriere pastry sour van Vault City is terug. Bramen, rabarber, aardbeien, appels en frambozen combineren prachtig met de smaken van esdoorn en vanillewavels, wat zorgt voor een zacht, romig mondgevoel. Deze frisse fruitmix zingt in perfecte harmoni
The collab with Stone Brewing had to be extraordinary. So we brewed an imperial sour which we fermented with a Lithuanian farmhouse yeast and then aged on white wine barrels. The result: a beer full of fruity flavors!
For this ‘classic’ version of the Zenne y Frontera, we blended not less than five different barrels of sherry aged lambik. The barrels are a mix of very old Oloroso and Amontillado barrels from two small family bodegas. Bodega
De alcoholvrije versie van onze klassieke Gelato - een zoetzuur bier geïnspireerd op krachtig Italiaans ijs. Gebrouwen met een flinke dosis echt fruit: passievrucht, mango en perzik.
This refreshingly zesty dry-hopped AF sour was brewed with our pals at We Can Be Friends as a follow-up to our OG Cloudy Krush - for all the flavour and none of the hangovers.
Bursting with bright, citrus notes and juicy berry character, we conditioned
Oude Geuze Boon is een monument van smaak, een blend van milde 18 maanden oude lambiek en sterk 3 jaar oud bier en een zeer jonge lambiek. Gerijpt op eikenhouten vaten. Na enkele maanden rijping op fles ontwikkelt de geuze zijn delicate smaak.
De vierde editie van Smoothie Sequence zet onze stap naar Vanilla Ice Cream Sour voort. Net als bij #3 hebben we softijs toegevoegd om het bier een romige, ronde textuur te geven zonder het fruit te overheersen. Deze keer gaat de fruitcombinatie echter in
Gemaakt met natuurlijke ingrediënten. Echte gember, frambozen en een beetje citroen. Een sprankelende en zure combinatie in balans. Geschikt voor alle seizoenen.
Geïnspireerd door de Belgische Frambozenstijl, heeft Holy Goat dit bier hergist op 220 g/l Schotse frambozen, geoogst binnen 30 kilometer rondom de brouwerij. Verwacht een intens fruitkarakter, levendige rozerode kleur en rijke aroma in dit zure bier. 4.1
De nieuwste release in het experimentele gemengde fermentatieprogramma van Northern Monk is een Saison gerijpt op brandewijnvaten, gecombineerd met rode kruisbessen.
De heldere zuurgraad van het fruit overstemt de zoete rozijnen- en vanillinetonen van
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.