Een houtgerijpt volmoutbier met hergisting op de fles. Deze lentebock rijpt gemiddeld 12 maanden op Moscadello di Montalcino vaten en zo ontstaat een aromatisch, licht zoetig, donkerblond, hout gerijpt bier.
De hoppige aroma's van het bier zijn te danken aan de dryhopping, waarbij de Citra- en Mosaic-hop worden toegevoegd in koude lagering. De afwezigheid van alcohol heeft geen invloed op de smaak.
Ambrosia is een van Boerenerf's onconventionele blends: een mede, 'verdund' met 10% lambiek en gemacereerd met de beroemde Schaarbeekse zure kersen. De diep robijnrode vloeistof, zonder schuimkraag, heeft een lichte paarse tint en lijkt sterk op een volle
Dit is niet zozeer een bier als wel een ervaring. Oorspronkelijk gebrouwen voor Ebenezer’s Pub in Lovell, Maine (VS), is dit bier een eerbetoon aan Albert II, de zesde koning der Belgen. Ondanks de 13% ABV, zul je Black Albert gevaarlijk drinkbaar vinden.
Duvel Imperial Blond is in elk opzicht een bier met méér. Royaal, rond en robuust. Zijn krachtig temperament met uitbundige mouttoetsen prikkelt, terwijl de verrassend zachte smaak verleidt. Het is een diepblonde furi
Briljant amberkleurig bier. Een "halve" trappist: gebrouwen door de monniken van Chimay (eigenlijk in Scourmont, België) voor hun mede-Franse trappistenmonniken van "l’abbaye du Mont des Cats" in Godewaersvelde, Frankrijk.
Deze blonde Battelaar is een trouwe metgezel bij al jouw avonturen. Door de klassieke Duitse Tettnanger-hop smaakt dit bier lichtjes gekruid, volmondig en vooral heerlijk fris. Een bier waar je op kan rekenen.
Baobab is op z’n zachtst gezegd uniek. De droogte zit hier diep ingeworteld, maar wordt al snel overwoekerd door een verfrissende citrusachtige kruin met exotische toetsen. Kortom: een boom van een tripel.
Moeder Overste is een tripelbier met een alcoholpercentage van 8%. Met zijn volle, sterke smaak is het misschien wel een van de beste brouwsels van Lefébvre. Vlaanderen en Nederland weten dit hemels bier al 15 jaar te waarderen.
Oude Geuze Boon is een monument van smaak, een blend van milde 18 maanden oude lambiek en sterk 3 jaar oud bier en een zeer jonge lambiek. Gerijpt op eikenhouten vaten. Na enkele maanden rijping op fles ontwikkelt de geuze zijn delicate smaak.
Dominante smaken van latte koffie met krachtige chocolade aroma's in de neus. De alcohol esters zijn omhuld met hints van herfsthout, citrusschil (sinaasappel, citroen) en versgebakken koekjes. De eerste smaak is zoet zondig. Bier en chocolade gevangen in
Een volmondig goudblond abdijbier van 8,5°, warm en krachtig met een fluwelen afdronk. De lichte fruittoetsen van banaan en mango, en een milde kruidigheid en hoppigheid versterkt door 3 Belgische hopsoorten geven aan dit abdijbier een hemels karakter.
De Lupulus Hibernatus is een donker sterk bier. Aan het einde van het koken voegen de brouwers een snufje kaneel toe. De mix met getorrificeerde gerst geeft dit bier een krachtig karakter. De nasmaak is tegelijkertijd bitterzoet en de afdronk is koffiearo
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.