De tweede in hun ijstheeserie is een super-crushable table sour, geconditioneerd op citroensap, schil en gezette zwarte thee. Verfrissend, droog en sensationeel in balans.
Kompaan's twist aan een quadrupel (snap je 'm: ATV... Quad...): gebrouwen met een beetje chocolade om de smaken te complementeren. Een niet-zo-klassieke quadrupel dus.
Ze hebben Papoea-Nieuw-Guinea vanille toegevoegd, voor een romige fudge toon. Alles smelt samen in lagen van zoet deeg en donker fruit, wat zorgt voor die perfecte bakkerij-stijl traktatie. Proost!
Een bijzondere kijk op een klassieke bierstijl. Een blend van verse en oude Vlaamse bruine Ale. 60% van de blend is meer dan 1,5 jaar gerijpt in een rode wijn foudre en daarna is het bier nog een jaar gerijpt in bordeaux wijn barriques. We hebben ook een
Gelaagd en vol diepte, net als het klassieke Opera Cake-dessert. Gebouwd op een gedurfde, geroosterde basis, een combinatie van twee verschillende koffies: Matubu Espresso voor een diepe, geroosterde rijkdom en Danilo Salazar Keen voor een heldere, fruiti
Een pittig bier voor de lente & zomer. WATHEET! Een spicey ale.
De licht pittige tonen zoemen prettig rond in de mond.
Met verse frisse pepers & kruidige citrus tonen een door drinkbaar origineel bier voor de warmere maanden.
What you see is what you get. Geen toevoegingen, geen geneuzel, van zich zelf al mans zat!
Deze sterke, rauwe, blonde kerel 'kicks it old school' en hangt het liefst met de klassieke Belgische tripels. Een lekkere zoot mout is gebruikt om hem die muscu
De Tripel A bevat krachtige en pure smaken wat zorgt voor een zeer evenwichtige Tripel. De licht fruitige smaak komt voort uit de Sinaasappelschillen die gebruikt worden tijdens het brouwproces. Met een lichte kardemon kom je tot dit pure bierexemplaar!
Ons zachte gekruide maar zeer frisse witbier is ons eerst gebrouwen bier. Bij Willem’s Wit komen de frisse en kruidige componenten eerst naar boven om af te sluiten met de zoete en licht bittere afdronk van de citroenschillen en diverse hoppen.
Belgisch witbier met karakter, uitgebreid door een krachtig alcoholpercentage en een rijke infusie van sinaasappelschillen, gebrouwen met ongemoute tarwe voor een licht frisse smaak.
Kruidige en zachte tripel. Vol van mout, met een mooie, licht zachte hopbitterheid in de afdronk.
Een goudblonde, klassieke tripel met een mistige waas en een romige, witte schuimkraag. De toevoeging van korianderzaad tijdens het brouwen zorgt voor de
Belgische Blond lichtzoet met een mooie fruitigheid. Gebrouwen met 4 verschillende mouten voor de perfecte kleur, smaak en volmondigheid. Ongefilterd en daardoor heerlijk puur. Een doordrinkbaar bier met een complexe kruidigheid die vraagt om meer.
De Zwaar Blond is een donkergoud/koperkleurig bier met een fijne, witte schuimkraag. Het is een mistig bier: niet helder, maar ook niet troebel, net daar tussenin.
Ter ere van een (controversiële) traditie
uit Brabant en België krijgt onze ‘Dubbel’ een klein scheutje ‘grenadine’ — maar om
trouw te blijven aan onze ambachtelijke roots, gebruiken we alleen 100% puur bramensap en ahornsiroop om de zachtheid van haver
Voormalig eigenaar van brouwerij de Molen woont tegenwoordig in Spanje en heeft het brouwen weer opgepakt. Imperial Stout met Selim-peper. 4.06 UNTAPPD
Deze Spiced Blond zit vol smaak en karakter, net als jouw platenkast. 6,5% alcohol met een lekkere kruidige kick. Elke slok is een ontdekking, net als het vinden van een zeldzame LP.
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.