MOSHPIT MENTOR is geïnspireerd door Taco, de winnaar van de Two Chefs IPA-labelwedstrijd. Ter ere van Taco is een echte IPA in Britse stijl gebrouwen: Maris Otter-mout voor een rijke, biscuitachtige basis, klassieke Engelse hop voor aardse, bloemige kruid
Deze stout met chocolade verwarmt je van binnen door het gebruik van Capsaïcine-elixer om de pittigheid perfect te krijgen. Capsaïcine is de actieve stof in chilipepers die hen hun karakteristieke pittigheid geeft. Het staat wetenschappelijk bekend als 8-
Dit bier belichaamt passie voor vakmanschap en verse ingrediënten. De vingerafdrukken op dit etiket vertellen het verhaal van de handen die het allemaal deden – van het zorgvuldig met de hand selecteren van de hop in Duitsland tot het laden ervan in een b
Deze krachtige stout, 12 maanden gerijpt in ahornsiroopvaten die ooit bourbon bevatten, combineert de zoetheid van het Noorden met de warmte van het Zuiden. Rijke tonen van fudge, ahornsiroop en geroosterde pecannoten voeren de boventoon. Hij is aanvankel
De zoet fruitige aroma’s van deze mooie Belgische tripel worden gedragen door een aangename volmondigheid.
In de smaak ontdek je een geslaagde zoet-bitter balans en een leuke fruitigheid met tonen van perzik en abrikoos.
Geen 1 aprilgrap, dit is de eerste geuze in blik ooit!
Deze PETITE GUEUZE TILQUIN is een blend van 70% 1 jaar oude lichte Meerts en 30% 2 jaar oude lambiek, allemaal spontaan vergist en gerijpt op eikenhouten vaten. Ongefilterd en ongepasteuriseerd, h
GUEUZE TILQUIN À L'ANCIENNE – CUVÉE JEAN-PAUL is een blend ter ere van Jean-Paul Tilquin (1947-2010), de vader van Pierre, met 40% lambiek van 1 jaar oud, 30% lambiek van 2 jaar oud en 30% lambiek van 3 jaar oud, allemaal gerijpt op eikenhouten vaten. Dit
Crisp Fizz - Cider Tripel is een heldere tripel waarin de smaak en het aroma van appel herkenbaar zijn. Ook de smaak van het bier blijft helder: kenmerkend voor een tripel proef je direct esters, een lichte moutigheid en de zachte fruitigheid van banaan.
Ze zeggen wel eens the lesser, the better. Van deze dorstlessert wil je er zeker niet minder. Vroeger gebrouwen voor de boeren om af te blussen na het harde werk. Nu speciaal voor jouw droge tong. Fris gehopt met Nelson Sauvin en Hallertau Blanc.
Verwacht wat aardbeientonen, wat vanille van het hout en veel alcohol. Dit zal veranderen naarmate het rijpt en mogelijk op gerstewijn lijken. Oorspronkelijk gebrouwen om het alcoholpercentage van een zwak bier te ver
We vervolgden met een reeks bieretiketten met mythische wezens en legendes. Wie zijn jeugd heeft doorgebracht met het spelen van strategiespellen zoals 'Heroes of Might and Magic' zal de inspiratie voor dit bieretiket zeker herkennen.
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.