Voormalig eigenaar van brouwerij de Molen woont tegenwoordig in Spanje en heeft het brouwen weer opgepakt. Imperial Stout met Selim-peper. 4.06 UNTAPPD
Deze Spiced Blond zit vol smaak en karakter, net als jouw platenkast. 6,5% alcohol met een lekkere kruidige kick. Elke slok is een ontdekking, net als het vinden van een zeldzame LP.
Ferme body en een marmelade-achtige nasmaak. Een vleugje chocoladerogge, ambermout en een vleugje karamelmout voegen diepte toe. Engelse gist, eigenlijk het Moersleutel IPA-gist, werd kouder gefermenteerd om een aantal interessante abrikozenesters te in
De nieuwste variant van memory. Imperial Stout met vatgerijpte koffie, kokos en kaneel. Heeft liggen rijpen in Rittenhouse Rye Whisky & Calvados vaten, maar liefst 27 maanden lang. Poahhh.
Dit is niet zozeer een bier als wel een ervaring. Oorspronkelijk gebrouwen voor Ebenezer’s Pub in Lovell, Maine (VS), is dit bier een eerbetoon aan Albert II, de zesde koning der Belgen. Ondanks de 13% ABV, zul je Black Albert gevaarlijk drinkbaar vinden.
Bries is gemaakt met duindoornbessen van Fruitproeverij Zandberg. De hele takken met bessen eraan hebben 1 maand gemacereerd in een jaar oud bier. Deze maceratie is geblend met een houtgerijpt wild bier van bijna 2 jaar oud waar ook duindoornbessen op heb
Bloem heeft 27 maanden gerijpt op een enkel fino Sherry vat. Deze vaten worden normaal gebruikt voor Jubel, maar voor dit bier hebben ze hun basis blonde bier op dit vat gelegd om juist de expressie van het vat en de sherry flor naar voren te brengen.
Houtgerijpt wild bier met citroenen. De citroenen komen van Landgoed Dordwijk en hebben bijna 1,5 jaar gemacereerd. De maceratie heeft vervolgens weer 1,5 jaar op een houten vat gerijpt en is vervolgens geblend met een ander vat. 4+ op Untappd
Oude Geuze Boon is een monument van smaak, een blend van milde 18 maanden oude lambiek en sterk 3 jaar oud bier en een zeer jonge lambiek. Gerijpt op eikenhouten vaten. Na enkele maanden rijping op fles ontwikkelt de geuze zijn delicate smaak.
Zwaar blond met 10% alcohol, ergens tussen een Tripel en een Quadrupel. Ofterwijl: Een Ukrainian strong ale. Eigenzinnig in zijn stijl. Extra karamel toegevoegd en het vergist op de hoogst toegestane temperatuur om het kenmerkende aroma van gedroogd fruit
De stijl van 2025, is wat ons betreft de lichte stout. Zo tof dat ook onze lokale helden van Oproer er één brouwen. De Londense gist en Engelse mouten brachten de brouwers bij het iconische nummer van The Clash. Het thema van het nummer – een aanklacht te
De Moersleutel is trots. Na uitgebreid experimenteren is een non-alcoholische stout gebrouwen die echt Moersleutel waardig is. Natuurlijk ontbreekt een geliefde dosis gerst, rogge, tarwe en hop niet, wat zorgt voor een volle body en intense smaak. Alle sm
Een Imperial Stout die 32 maanden heeft gerijpt in een uniek appelbrandewijnvat, verrijkt met Sri Lankaanse kokosnoot, Boliviaanse cacaobonen en Indonesische kaneel. 4.14 op untappd
Toe aan wat vitamine C? In het najaar worden mandarijnen geoogst en stiekem is dit een van onze favoriete vruchten, dus hoog tijd om een bier te brouwen met daarin de mandarijn centraal! Een sappige IPA, boordevol citrustonen die niet alleen komen van de
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.