Een bijzondere kijk op een klassieke bierstijl. Een blend van verse en oude Vlaamse bruine Ale. 60% van de blend is meer dan 1,5 jaar gerijpt in een rode wijn foudre en daarna is het bier nog een jaar gerijpt in bordeaux wijn barriques. We hebben ook een
Gelaagd en vol diepte, net als het klassieke Opera Cake-dessert. Gebouwd op een gedurfde, geroosterde basis, een combinatie van twee verschillende koffies: Matubu Espresso voor een diepe, geroosterde rijkdom en Danilo Salazar Keen voor een heldere, fruiti
Bij Uiltje zijn ze altijd al aangetrokken geweest tot de West Coast vanwege de sfeer, de hop en het bier. Deze pilsner met zijn old-school West Coast hop is een ode aan dat alles. Zowel informeel als intens, mindful en ambitieus, het is in feite een hippe
Een begrip in het Duitse Frankenland. De donkere Märzen maakt indruk met lichtzoete tonen en een zekere moutige nootachtigheid. De naam van het bier Zwergla gaat terug naar de kleine dwerg met een rode hoed in het huiswapen van de brouwerij. Hij is een cu
Kraak het open en BOEM - een ware tropische fruitexplosie slaat je neusgaten in. We hebben het over mango, ananas, citroenschil en misschien zelfs een vleugje van die mysterieuze vrucht die je ooit op vakantie heb
Ridder Lodewijk is een Tripel met een perfect balans tussen het moutzoet en de bitterheid. De gebruikte Cascade hop geeft een subtiele maar fris accent aan het bier. Het originele recept komt van Marco Geilings en is met toestemming doorontwikkeld. Bewaar
What you see is what you get. Geen toevoegingen, geen geneuzel, van zich zelf al mans zat!
Deze sterke, rauwe, blonde kerel 'kicks it old school' en hangt het liefst met de klassieke Belgische tripels. Een lekkere zoot mout is gebruikt om hem die muscu
De Tripel A bevat krachtige en pure smaken wat zorgt voor een zeer evenwichtige Tripel. De licht fruitige smaak komt voort uit de Sinaasappelschillen die gebruikt worden tijdens het brouwproces. Met een lichte kardemon kom je tot dit pure bierexemplaar!
Ons zachte gekruide maar zeer frisse witbier is ons eerst gebrouwen bier. Bij Willem’s Wit komen de frisse en kruidige componenten eerst naar boven om af te sluiten met de zoete en licht bittere afdronk van de citroenschillen en diverse hoppen.
Belgisch witbier met karakter, uitgebreid door een krachtig alcoholpercentage en een rijke infusie van sinaasappelschillen, gebrouwen met ongemoute tarwe voor een licht frisse smaak.
Kruidige en zachte tripel. Vol van mout, met een mooie, licht zachte hopbitterheid in de afdronk.
Een goudblonde, klassieke tripel met een mistige waas en een romige, witte schuimkraag. De toevoeging van korianderzaad tijdens het brouwen zorgt voor de
Goudgele Tripel, complex van smaak, met een zachte en romige schuimkraag. De nobele hoppen in dit bier geven een genuanceerde bitterheid met een fruitige neus. Een verfijnde Tripel die ondanks zijn hoge alcoholpercentage goed doordrinkbaar blijft. Sluw al
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.