Indrukwekkende smaakintensiteit en body voor een donker bier met 8% alcohol. Smaken van koffie, leer, hout. Droog, bitter. Langdurige, zwarte moutbitterheid, ook in de nasmaak, maar zeer aangenaam!
Genuanceerde smaak met zoetheid en duidelijke bitterheid, hints van vat, abrikozenjam, peper, gedroogde vijgen, honing, noten en bittere sinaasappel. Serveer op 12-14°C of als pairing bij oude harde kazen.
De Zweedse brouwerij Narke is al jaren de icoon van Borefts bierfestival in Bodegraven. Genuanceerde, moutige, geroosterde smaak met een lichte zoetheid, hints van roggebrood, honing, gedroogd fruit, noten, koffie, zoethout, jeneverbes en dennennaalden. S
Deze dikke Imperial Stout van 11,8% heeft 18 maanden gerijpt op Piana Vyshnia vaten. Deze unieke rijping geeft het bier rijke smaken van donker fruit, vanille en eikenhout, terwijl de diepe, complexe tonen van de stout goed aanwezig blijven. Dit samen zor
Fantastische samenwerking met stout masters Klere Boght en Muifel. Het is een eerbetoon aan een van de meest essentiële tools van een brouwer: de emmer. Vijf dubbele maischbrouwdagen gedaan met een totale brouwtijd van 76 uur. De eerste brouwdag duurde 19
Nature's Ratio: Een reis van smaken. Een viering van vakmanschap.
Nature's Ratio draait om Enigma hop, met weelderige Pinot Gris en witte druiventonen, versterkt door het delicate rode fruit van Barbe Rouge. Citra en Idaho-7 brengen citrus en tropische
De tweede in hun ijstheeserie is een super-crushable table sour, geconditioneerd op citroensap, schil en gezette zwarte thee. Verfrissend, droog en sensationeel in balans.
Kompaan's twist aan een quadrupel (snap je 'm: ATV... Quad...): gebrouwen met een beetje chocolade om de smaken te complementeren. Een niet-zo-klassieke quadrupel dus.
Ze hebben Papoea-Nieuw-Guinea vanille toegevoegd, voor een romige fudge toon. Alles smelt samen in lagen van zoet deeg en donker fruit, wat zorgt voor die perfecte bakkerij-stijl traktatie. Proost!
Een bijzondere kijk op een klassieke bierstijl. Een blend van verse en oude Vlaamse bruine Ale. 60% van de blend is meer dan 1,5 jaar gerijpt in een rode wijn foudre en daarna is het bier nog een jaar gerijpt in bordeaux wijn barriques. We hebben ook een
Gelaagd en vol diepte, net als het klassieke Opera Cake-dessert. Gebouwd op een gedurfde, geroosterde basis, een combinatie van twee verschillende koffies: Matubu Espresso voor een diepe, geroosterde rijkdom en Danilo Salazar Keen voor een heldere, fruiti
Een pittig bier voor de lente & zomer. WATHEET! Een spicey ale.
De licht pittige tonen zoemen prettig rond in de mond.
Met verse frisse pepers & kruidige citrus tonen een door drinkbaar origineel bier voor de warmere maanden.
What you see is what you get. Geen toevoegingen, geen geneuzel, van zich zelf al mans zat!
Deze sterke, rauwe, blonde kerel 'kicks it old school' en hangt het liefst met de klassieke Belgische tripels. Een lekkere zoot mout is gebruikt om hem die muscu
De Tripel A bevat krachtige en pure smaken wat zorgt voor een zeer evenwichtige Tripel. De licht fruitige smaak komt voort uit de Sinaasappelschillen die gebruikt worden tijdens het brouwproces. Met een lichte kardemon kom je tot dit pure bierexemplaar!
Ons zachte gekruide maar zeer frisse witbier is ons eerst gebrouwen bier. Bij Willem’s Wit komen de frisse en kruidige componenten eerst naar boven om af te sluiten met de zoete en licht bittere afdronk van de citroenschillen en diverse hoppen.
Belgisch witbier met karakter, uitgebreid door een krachtig alcoholpercentage en een rijke infusie van sinaasappelschillen, gebrouwen met ongemoute tarwe voor een licht frisse smaak.
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.