1 jaar gerijpt in een American Rye Whisky vat. Gebrouwen en verzorgd bij Bere a la Cluj. Veel drop en whisky. Boozy as fuck. Ja, dit kan mij wel bekoren. 4.39 UNTAPPD
Pale ale met hop die hier vlakbij wordt geteeld. Nederland wordt traditioneel niet gezien als hopland, maar waarom ook niet? Het is juist uitstekend geschikt voor hopteelt. Deze pale ale is een ode aan boer en brouwer.
Een superieur alcoholvrij bier, minder dan 0,5% ABV, donkerbruin van kleur met mahoniehouten accenten en een aanhoudende strakke ecru schuimkraag. De neus is moutig en het bier is droog en bevredigend. Het droge moutige karakter is een uitstekende aanvull
Schwarzbier bestaat al sinds de 16e eeuw en was ooit wijdverspreider dan nu. Tijdens de industriële revolutie in de 19e eeuw werd het bijna vervangen door in massa geproduceerde lichtere bieren. Slechts enkele brouwerijen hebben de bierstijl behouden en d
Deze porter heeft een rijke smaak van de donkere moutsoorten die gebruikt werden bij het brouwen. Daarnaast een toets van toffee en karamel. Met een snuf lactose om een romig mondgevoel te creëren.
Ongefilterde en ongepasteuriseerde tripel, naar klassiek Belgisch gebruik met stevige mouten en kandijsuiker. Kruidig met een redelijke bite van de alcohol. Hiermee leer je je klassiekers wel kennen!
Arabier is een sterke blonde uit België, gedryhopt voor extra smaak. Drink dit bier bij een temperatuur van ongeveer 10 graden en je ontdekt een rijkheid aan smaken.
Sinds Frontaal de Piece of Cake reeks begon, wilden ze al wat speciaals doen. Zo kwam er een barrel aged versie. Tonen van spekkoek, specerijen, donkerrood fruit. Dit bier heeft gerijpt in port-, rye whiksy en all-grain whisky vaten. 4.22 op Untappd!
Imperial Stout met hazelnoten en cacaonibs. Blend van Rittenhouse Rye Whiskey, Buffalo Trace en Willett Bourbon vaten. Complex en gelaagd. 4.25 op Untappd!
Barleywine gebrouwen met appel, kaneel en vanille. Vervolgens 18 maanden lang verstopt in een Calvados vat. De mengeling van aroma en smaak van dit bier doen denken aan appeltaart, gedroogd fruit en toffee met vanille. Wat een traktatie. 4+ op Untappd
Collab met Hop Hooligans. Deze Single malt, single hop barleywine werd gerijpt in een single malt whisky vaten. De moutige basis, met karameltoetsen, doet het mooi samen met de whiksy-invloeden. Zachte tonen van gedroogd fruit zoals rozijnen krijgen bijva
Deze American Strong Ale is geïnspireerd op Baklava en gerijpt op Midleton vaten. Gebrouwen met pistachenoten, vanille en honing om die lekkernij na te bootsen. Zoete tonen van karamel en vanille worden gevolgd door een wat bittere afdronk en een complexe
Dark Sour Ale, blend van 5 vaten waar voorheen Rode Wijn in zat. Ruim 9 maanden gerijpt. Het resultaat is een Vlaams/Catalaanse Amber Sour Ale, gefermenteerd met Alvinne's eigen wilde huisgistcultuur.
Een jaar geleden brouwde Kees een stout met kaneel, die doet denken aan koffiebroodjes. Dat bier verdween in bourbonvaten en nu is het er. Tonen van kaneel, chocolade, vanille en eik.
Deze Mexicake heeft tonen van chocolade, kaneel, vanille, karamel en mokka. Na zes maanden rusten in Oloroso barrels heeft deze zwarte ziel rijke tonen van sherry en rozijnen opgepikt. 4.1 op Untappd!
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.