Een lichtzure gose met Peruaanse en Japanse invloeden, ontwikkeld in samenwerking met Utrechtse chefs. Gebrouwen met Yuzu en gedroogde kelp (dashi kombu). Hierdoor heeft het bier een mooie ziltige citrusvibe en daarom is Yo Soy Nikka uitermate geschikt om
Bourbon Barrel Aged Imperial Stout met Tahitiaanse vanille
Maakt deel uit van miniserie waarbij het basisbier Imperial Stout in twee delen is afgevuld op soortgelijke Kentucky bourbonvaten verrijkt met 2 verschillende soorten vanille om te zien wat de
Bourbon Barrel Aged Imperial Stout met Madagascar vanille. 4.2 UNTAPPD
Maakt deel uit van miniserie waarbij het basisbier Imperial Stout in twee delen is afgevuld op soortgelijke Kentucky bourbonvaten verrijkt met 2 verschillende soorten vanille om te
Barrel aged stout verrijkt met Mezcal en hete saus, cacao, pepers en kruiden. De Barrel Aged-versie van de vorige samenwerking met Adroit Theory (VS) NASTY RIFF
Stil en grimmig. Zeer lichte hint van kruidige rokerigheid en een nog diepere vorm van chil
Van COOKIE MONSTER chocolate chip imperial stout uit 2018 tot de BISCUIT BEHEMOTH cookies & cream imperial stout van de eerste helft van 2023 en eindigend met de TINY BARREL PROJECT BISCUIT BEHEMOTH COGNAC op vat gerijpte chocoladekoekjes en vanillecrème
Moddervette en plakkerige pastry stout vol smaak. Koffie, vanille én chocolade. Ga er maar even voor zitten, pak je favoriete stout glas en geniet van deze dikke stout. Zo vers dat 'ie nog geen rating op Untappd heeft trouwens.
Wees de baas. Dikke en krachtige oranjekleurige Triple IPA met aroma's van rijp steenfruit, gekonfijte sinaasappelschil en fruitgummie, dankzij een zorgvuldig geselecteerde Dry Hop van Nieuw-Zeelandse, Amerikaanse en Australische hop. Groot en verantwoord
Het eerste jubileum van de Oekrainse brouwerij Rebrew wordt gevierd met taart en koffie. Imperial Pastry Stout anderhalf jaar gerijpt in een bourbonvat, waarin ook Colombia Cofinet-koffie is gerijpt. Om het af te maken is vervolgens nog cold brew van deze
FRAMBOZEN- EN PASSIEVRUCHTENTAART MET MARSHMALLOW & KOKOSNOOT - PASTRY SOUR
Dieprood met een donzige schuimkraag. Aroma's van frambozenjam, exotische passievrucht en geroosterde kokosnoot. Lichtzurig met een zachte, zoete afdronk. Smaken van verse zelfge
Winter Helheim is het winterbier van Enigma.
Het is een massief, 12% donker bier in quadrupelstijl, gebrouwen met een sterk gistende Belgische gist. Om de smaak en het aroma van het bier nog verder te versterken, is het bier gelagerd op eikenhoutsnippers
"Patience" is een heftige imperiale stout, die 18 maanden door Jim Beam bourbon vaten heeft gelegen.
De rijping heeft het bier zowel afgerond als een complex smaak- en aromabeeld gegeven, met hints van chocoladetruffels, cacao, vanille, koffie en karam
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.