Vroeger werd het personeel gedeeltelijk uitbetaald in cider, de farmhouse cider. Dit was het eindproduct van vele verschillende appelrassen bij elkaar en was niet speciaal geselecteerd. In deze cider zitten vele verschillende appelrassen uit de tuinen van
Oliver’s Gold Rush bestaat uit vintage tanninerijke, 'scherpe' ciderappels uit de eigen Herefordshire-boomgaarden, dus vol karakter. Het geperste sap wordt langzaam gefermenteerd middels wilde gisten in oude eikenhouten vaten en tanks.
Why Guilty? Omdat dit de enige cider van Tom Oliver is waar als ingrediënten een beetje suiker en koolstofdioxide aan is toegevoegd. Maar het is wel de cider die je bijvoorbeeld drinkt aan het einde van een wijnbeurs of bierfestival als je genoeg hebt van
Jaanihanso HQ is een klassieke mousserende cider, gefermenteerd op fles, gemaakt van verse appels, bloeiende kweepeer en lokale honing. Een feestelijk drankje met een sterk Scandinavisch karakter.
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.