De Solliciteur is terug! Een ondergistend bockbier naar Duitse stijl, dat lichter van kleur en minder zoet is dan veel Nederlandse bockbieren. De rogge geeft het bier een extra kruidige toets. Ondanks de complexe mix van lichte en donkere mouten blijft de
Magie en een zwarte ziel - de mahoniekleurige, bijna zwarte "Eisbock" voor sensuele verwennerij, het lekkerst geserveerd in een ballonglas. Gerijpt in een speciaal vriesproces volgens een speciaal recept, met een zachte, elegante body, maar toch intens. K
Why change a winning formula? Marrellomorpha, een door Bamberg geinspireerde gerookte doppelbock, een bokbier die eruit springt - niet door gekke toevoegingen en smaakjes, maar door de zachte en verwarmende moutigheid, en subtiele rookaromas.
Laat je verrassen door de Eggens Viergranen Bock, een ondergistend bockbier dat z’n karakter dankt aan een rijke mix van gerst, tarwe, haver en rogge – een deel van deze gerstemout is afkomstig van Noord Nederlandse akkerbouwers. Het resultaat? Een gelaag
Meer Duits kan niet!
DH Weizenbock met Nectaron, Motueka, Sabro – 8,0%
De editie van dit jaar is VEEL volwassener en VEEL stralender.
We zijn supertrots op deze editie en we hopen dat je ervan geniet.
BU: 21
Hopvariëteiten / producten: Nectaron T-9
eitenbreier is alles wat je verwacht van een bock, maar dan op Moersleutel sterkte. Het is robuust, vol van smaak en geeft een diepe karamelrijkdom die je vanaf de eerste slok omhult. Een vleugje Tango-hop voegt precies de juiste bitterheid toe voor het e
After Sauna, ter ere van 's werelds beroemdste oktoberfeest dat al sinds september gevierd wordt.
OktoberFest After Sauna is een speciaal bier voor het Oktoberfestfeest na de saunaweek. Een amberkleurig pilsje dat smaakt als toast met karameltonen, met
Lichtgekleurde, kruidige single-bockbier "Vitus" is verzadigd met fijne gist en heeft een romige schuimkraag. Het is een specialiteit met een rond karakter dankzij de extra lange bewaartijd. De fruitige geur van gedroogde abrikozen combineert met aroma's
De Othmar Bock is een traditioneel ondergistend Bockbier, gebrouwen naar een oud recept. Hij is gematigd zoet, met een hint van karamel, daarnaast iets kruidig en bitter. Over het algemeen een volmondig bier.
Ga terug naar de basis met Kees Bock to Basic, een klassieke bock gebrouwen volgens Duits recept. Volrond en moutig met tonen van karamel, chocolade en een vleugje geroosterde noten. De nobele Hallertau- en Saaz-hop zorgen voor een zachte bitterheid, terw
Een traditioneel maar bovengistend bockbier, met veel cara-mouten. We hebben aan het einde van het gistingsproces wat zeezout en karamel toegevoegd, wat resulteert in een zoetig, maar zeer romig (plakkerig!) bi
Nu ook op blik, Utrechtse Bock, gebrouwen in traditioneel Duitse ‘Dunkler Bock’ stijl. Dat betekent een stevige body waarin je getoaste mout, noten, karamel en rood fruit kunt terugvinden, met een vleugje koffie. Milde bittertonen zorgen voor een fraaie b
Eggens Stevige Bock (8%) Voor wie van kracht houdt: de Eggens Stevige Bock. Ook ondergistend, stevig van smaak, en gebrouwen met een bijzondere selectie granen, o.a. Noord-Nederlandse gerstmout, aangevuld met geroosterde cara- en chocolademout en een vleu
De Korbinian, de volle, donkere Doppelbock met lichtbruin schuim, overtuigt bierliefhebbers met een balans van fruitige tonen van pruimen en vijgen, en een donker moutaroma - dat doet denken aan toffee, noten en chocolade. De geroosterde smaak past goed b
Het aroma opent met geroosterde mout, karamel en een vleugje rood fruit. In de smaak proef je volle tonen van toffee, gebrande mout en een subtiele kruidigheid.
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.