Why change a winning formula? Marrellomorpha, een door Bamberg geinspireerde gerookte doppelbock, een bokbier die eruit springt - niet door gekke toevoegingen en smaakjes, maar door de zachte en verwarmende moutigheid, en subtiele rookaromas.
Lichtgekleurde, kruidige single-bockbier "Vitus" is verzadigd met fijne gist en heeft een romige schuimkraag. Het is een specialiteit met een rond karakter dankzij de extra lange bewaartijd. De fruitige geur van gedroogde abrikozen combineert met aroma's
Bekroonde Bock 7, maar dan in een vintage-versie. In de basis een Duits Dunkler Bock, met een stevige body waarin o.a. gebrande mout, brood- korst, noten, karamel en rood fruit naar voren komen. Door rijping heeft hij nog meer diepgang dan onze ‘gewonen’
Laat je verrassen door de Eggens Viergranen Bock, een ondergistend bockbier dat z’n karakter dankt aan een rijke mix van gerst, tarwe, haver en rogge – een deel van deze gerstemout is afkomstig van Noord Nederlandse akkerbouwers. Het resultaat? Een gelaag
Na een volle Meet the Brewer is het eindelijk zover: To Øld Fashioned. Samen met onze Deense vrienden van To Øl hebben we een speciale bock gebrouwen, geïnspireerd op de klassieke Old Fashioned cocktail. Deze dieprode bock is verrijkt met To Øls eigen dri
eitenbreier is alles wat je verwacht van een bock, maar dan op Moersleutel sterkte. Het is robuust, vol van smaak en geeft een diepe karamelrijkdom die je vanaf de eerste slok omhult. Een vleugje Tango-hop voegt precies de juiste bitterheid toe voor het e
De Solliciteur is terug! Een ondergistend bockbier naar Duitse stijl, dat lichter van kleur en minder zoet is dan veel Nederlandse bockbieren. De rogge geeft het bier een extra kruidige toets. Ondanks de complexe mix van lichte en donkere mouten blijft de
After Sauna, ter ere van 's werelds beroemdste oktoberfeest dat al sinds september gevierd wordt.
OktoberFest After Sauna is een speciaal bier voor het Oktoberfestfeest na de saunaweek. Een amberkleurig pilsje dat smaakt als toast met karameltonen, met
Het aroma opent met geroosterde mout, karamel en een vleugje rood fruit. In de smaak proef je volle tonen van toffee, gebrande mout en een subtiele kruidigheid.
Magie en een zwarte ziel - de mahoniekleurige, bijna zwarte "Eisbock" voor sensuele verwennerij, het lekkerst geserveerd in een ballonglas. Gerijpt in een speciaal vriesproces volgens een speciaal recept, met een zachte, elegante body, maar toch intens. K
Deze bok verrast je vanaf het eerste moment met zijn zoete tonen van chocolade en karamel. Verderop in de slok neemt hij je via een bittertje mee naar zijn rijke en smaakvolle afdronk. Een robuust en toch doordrinkbaar bokbier.
Ga terug naar de basis met Kees Bock to Basic, een klassieke bock gebrouwen volgens Duits recept. Volrond en moutig met tonen van karamel, chocolade en een vleugje geroosterde noten. De nobele Hallertau- en Saaz-hop zorgen voor een zachte bitterheid, terw
De Grutte Pier Bock is een hout gerookt dubbel bock. Deze kruidige bock heeft een mooie rokerigheid met een lichte houttoets. De zoetigheid met de kruidigheid van steranijs en zoethout maken dat dit een heerlijk bier is voor de herfst.
De Othmar Bock is een traditioneel ondergistend Bockbier, gebrouwen naar een oud recept. Hij is gematigd zoet, met een hint van karamel, daarnaast iets kruidig en bitter. Over het algemeen een volmondig bier.
Een traditioneel maar bovengistend bockbier, met veel cara-mouten. We hebben aan het einde van het gistingsproces wat zeezout en karamel toegevoegd, wat resulteert in een zoetig, maar zeer romig (plakkerig!) bi
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.