Magie en een zwarte ziel - de mahoniekleurige, bijna zwarte "Eisbock" voor sensuele verwennerij, het lekkerst geserveerd in een ballonglas. Gerijpt in een speciaal vriesproces volgens een speciaal recept, met een zachte, elegante body, maar toch intens. K
Meer Duits kan niet!
DH Weizenbock met Nectaron, Motueka, Sabro – 8,0%
De editie van dit jaar is VEEL volwassener en VEEL stralender.
We zijn supertrots op deze editie en we hopen dat je ervan geniet.
BU: 21
Hopvariëteiten / producten: Nectaron T-9
Lichtgekleurde, kruidige single-bockbier "Vitus" is verzadigd met fijne gist en heeft een romige schuimkraag. Het is een specialiteit met een rond karakter dankzij de extra lange bewaartijd. De fruitige geur van gedroogde abrikozen combineert met aroma's
De Solliciteur is terug! Een ondergistend bockbier naar Duitse stijl, dat lichter van kleur en minder zoet is dan veel Nederlandse bockbieren. De rogge geeft het bier een extra kruidige toets. Ondanks de complexe mix van lichte en donkere mouten blijft de
After Sauna, ter ere van 's werelds beroemdste oktoberfeest dat al sinds september gevierd wordt.
OktoberFest After Sauna is een speciaal bier voor het Oktoberfestfeest na de saunaweek. Een amberkleurig pilsje dat smaakt als toast met karameltonen, met
De Grutte Pier Bock is een hout gerookt dubbel bock. Deze kruidige bock heeft een mooie rokerigheid met een lichte houttoets. De zoetigheid met de kruidigheid van steranijs en zoethout maken dat dit een heerlijk bier is voor de herfst.
Een klassieke ondergistende herfstbok. Vol van smaak door de lekkerste gekarameliseerde mouten die er te vinden zijn, gebrouwen met Duitse hoppen. Laat de herfst maar beginnen!
De Othmar Bock is een traditioneel ondergistend Bockbier, gebrouwen naar een oud recept. Hij is gematigd zoet, met een hint van karamel, daarnaast iets kruidig en bitter. Over het algemeen een volmondig bier.
Nu ook op blik, Utrechtse Bock, gebrouwen in traditioneel Duitse ‘Dunkler Bock’ stijl. Dat betekent een stevige body waarin je getoaste mout, noten, karamel en rood fruit kunt terugvinden, met een vleugje koffie. Milde bittertonen zorgen voor een fraaie b
Ga terug naar de basis met Kees Bock to Basic, een klassieke bock gebrouwen volgens Duits recept. Volrond en moutig met tonen van karamel, chocolade en een vleugje geroosterde noten. De nobele Hallertau- en Saaz-hop zorgen voor een zachte bitterheid, terw
Een traditioneel maar bovengistend bockbier, met veel cara-mouten. We hebben aan het einde van het gistingsproces wat zeezout en karamel toegevoegd, wat resulteert in een zoetig, maar zeer romig (plakkerig!) bi
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.