Deze stout met chocolade verwarmt je van binnen door het gebruik van Capsaïcine-elixer om de pittigheid perfect te krijgen. Capsaïcine is de actieve stof in chilipepers die hen hun karakteristieke pittigheid geeft. Het staat wetenschappelijk bekend als 8- Lees meer..
Deze stout met chocolade verwarmt je van binnen door het gebruik van Capsaïcine-elixer om de pittigheid perfect te krijgen. Capsaïcine is de actieve stof in chilipepers die hen hun karakteristieke pittigheid geeft. Het staat wetenschappelijk bekend als 8-methyl-N-vanillyl-6-nonenamide en is voornamelijk verantwoordelijk voor de scherpte van hete pepers.
Dan de SUPER SPECIAL cacao uit Jamaica: Donker profiel; zware chocoladebasis met lichte biscuit- en donkere fruittonen, gevolgd door kruidige, aardse, groene en eikenhouttonen.
Dit is allemaal zo serieus. We hebben de scherpe kantjes eraf gehaald met marshmallows en Mexicaanse vanille. Donkere muscovadosuiker geeft de cacao extra diepte en helpt de pittigheid te dragen. 4.2 UNTAPPD
STOUT, 10%, NEDERLAND, BLIK, 330ML
Deze stout met chocolade verwarmt je van binnen door het gebruik van Capsaïcine-elixer om de pittig..
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenU heeft geen artikelen in uw winkelwagen