Een van mijn persoonlijk eerste speciaalbier favorieten: quadrupel zoals je die nog nooit geproefd hebt. Vol, moutig, krachtig en behoorlijk hoppig met tonen van peer en zwarte bes. Gebrouwen in de Drentse Veenkolonie.
Serveertemperatuur
8 tot 10 grad
Lees meer..
Een van mijn persoonlijk eerste speciaalbier favorieten: quadrupel zoals je die nog nooit geproefd hebt. Vol, moutig, krachtig en behoorlijk hoppig met tonen van peer en zwarte bes. Gebrouwen in de Drentse Veenkolonie.
Serveertemperatuur
8 tot 10 graden Celsius
(46,4 tot 50 graden Fahrenheit)
QUADRUPEL, 10%, NEDERLAND, GLAS, 330ML
Een van mijn persoonlijk eerste speciaalbier favorieten: quadrupel zoals je die nog nooit geproefd h..
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenU heeft geen artikelen in uw winkelwagen