Hoe maak je een Duitse chocoladetaart? Eerst brouw je een grote Russian Imperial Stout en rijpt deze 9 maanden in bourbonvaten. Dat geeft je een solide basis om de speciale ingrediënten, rijke Duitse chocolade, Tahitiaanse vanille, geroosterde kokosnoot e Lees meer..
Hoe maak je een Duitse chocoladetaart? Eerst brouw je een grote Russian Imperial Stout en rijpt deze 9 maanden in bourbonvaten. Dat geeft je een solide basis om de speciale ingrediënten, rijke Duitse chocolade, Tahitiaanse vanille, geroosterde kokosnoot en lactose toe te voegen. Het resultaat is een rijke, vloeibare cake van Duitse stijl met vanilletonen vooraan, diepe chocolade door en door en een decadente zoete finish. 4.18 op Untappd!
STOUT, 12%, AMERIKA, 355ML
Hoe maak je een Duitse chocoladetaart? Eerst brouw je een grote Russian Imperial Stout en rijpt deze..
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenU heeft geen artikelen in uw winkelwagen