Zuur koelschipbier van 100% spontane gisting, 1 maand gerijpt op geoogste jeneverbessen en een bosje Toscaanse pompelmoesschillen. Spontaan gefermenteerd dankzij de aanwezige microflora. Gebrouwen met lokale biologische gerstemout, lokale biologische tarw Lees meer..
Zuur koelschipbier van 100% spontane gisting, 1 maand gerijpt op geoogste jeneverbessen en een bosje Toscaanse pompelmoesschillen. Spontaan gefermenteerd dankzij de aanwezige microflora. Gebrouwen met lokale biologische gerstemout, lokale biologische tarwe van evolutionaire populaties, gerijpte hop, lokale jeneverbes en grapefruit. 4.01 UNTAPPD
SOUR, 6%, ITALIE, FLES, 375ML
Zuur koelschipbier van 100% spontane gisting, 1 maand gerijpt op geoogste jeneverbessen en een bosje..
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenU heeft geen artikelen in uw winkelwagen