Spontaan gefermenteerd koelschipbier van 18 maanden op vat, gebrouwen met biologische lokale gerst en biologische lokale rauwe tarwe van evolutionaire populaties. afgewerkt op verse lokale Sangiovese-druiven, afkomstig van een 40 jaar oude wijngaard in Fa Lees meer..
Spontaan gefermenteerd koelschipbier van 18 maanden op vat, gebrouwen met biologische lokale gerst en biologische lokale rauwe tarwe van evolutionaire populaties. afgewerkt op verse lokale Sangiovese-druiven, afkomstig van een 40 jaar oude wijngaard in Fattoria Le Masse (Barberino Tavarnelle, Firenze), dicht bij de brouwerij. De druiven werden in kleine kratjes geoogst, met de voeten gestampt. 4.02 UNTAPPD
SOUR, 7,2%, ITALIE, FLES, 375ML
Spontaan gefermenteerd koelschipbier van 18 maanden op vat, gebrouwen met biologische lokale gerst e..
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenU heeft geen artikelen in uw winkelwagen